4 Eylül 2011 Pazar

(ciddi olmayan post) bir porno türü olarak: kadın muhabire odaklanmak

küçükken, fazla aklım ermezken, kendi diz kapaklarımı yaladığım yıllar, yastığın anasını siktiğim, divan örtüsünde götümün izinin girdap gibi kaldığı yıllar.. televizyonda iki şey dikkatimi çekerdi. insanların konuşma aralarında "ıııı"laması ve kadın muhabirler. en güzellerinden seçip koymuşlar böyle. haberin videosu çıkıyor, pek haz almıyorum. ama hemen aralardaki bilgilendirme etabında o güzel kadın muhabir çıkıyor, televizyonu falan yalıyorum böyle. anan baban yok mu demeyin olum, onların televizyonla ne işi var. babam beni tevizyonun karşısına koyduktan sonra anneme koymaya giderdi zaten. neyse o zamanlar benim için ATARİ 1 O KADIN MUHABİR 2 yani.

kendi annemin memelerinden sıkılmış olmalıyım ki muhabirin göğüslerine odaklanıp televizyonun içine giriyorum. bir de televizyona yan açılardan falan bakıyorum belki daha fazlasını görürüm diye. fena zorluyordum şartları ha. en azından hatuna dokunmuş olurum kafasıyla televizyonu sökme çalışmalarım olduğu da doğrudur. bazen "şimdi başbakanlığa bağlanıyoruz.." diyip dallamanın birine bağlanıyorlardı, acayip bozuluyordum lan. o kadın benimdi amınakoyim. ben sahiplenmiştim onu. NE İÇGÜDÜYMÜŞ BE.

teyzemle sevişebilmek için dua ettiğim zamanlar aklıma geldi lan. ne sapık elemanım ben ya. kendimden utanmadan bitireyim... azalarak bitireyim.. sakince bitireyim.. hadi klavyeyi bırak art


ama neyseki artık kadın muhabir düşkünlüğüm yok, yani birazcık var, yani nasıl des... hepsini sikiceksin işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder